Op naar groei en bloei


Coaching is voor iedereen!


Er is geen standaard format dat ik gebruik. Gelukkig maar, want ieder mens is uniek. Dit is dan ook wat ik erg belangrijk vind om uit te stralen. Met mijn jarenlange ervaring met methodieken, hulpmiddelen en vaardigheden zal ik samen met jou gaan kijken welk pad we kunnen gaan bewandelen. Dit alles zal in het teken staan van de zoektocht naar de beste versie van jezelf!


Coaching van kinderen


Weer helemaal lekker in je vel! De beste versie van jou!
Tijdens afspraken met kinderen gaan we op verschillende manieren aan de slag. Dit kan zowel spelenderwijs, creatief, sportief, als (lichaams)ervaringsgericht.
Ook bij kindercoaching geldt, ieder kind is uniek. De wegen die we bewandelen zullen dan ook volledig afgestemd worden op de wens van het kind en de ouder.
Bij kinderencoaching wordt ook altijd gewerkt met de ouder. Kinderen zijn de spiegel voor de ouder. Wat wil het kind zeggen met zijn gedrag? Welke wijze les geeft het jou mee?


Door met de ouder aan de slag te gaan, wordt er voor het kind weer ruimte gecreëerd om te gaan bloeien!Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Contact
 
E-mailen
Bellen