Wat is NEI?


NEI is een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma's op een vriendelijke manier definitief op te lossen.


NEI therapie kan bij enorm veel klachten ingezet worden. Enkele duidelijke voorbeelden hiervan zijn: boosheid, angsten, moeite met slapen, moeite met rust nemen, vervelende situaties een plekje geven en een heleboel fysieke klachten zoals nek/hoofdpijn en buikpijn.
Met NEI ga je op zoek naar de oorzaak en dus de kern van je klachten en herstelt de balans. Met behulp van de biotensor meet je zeer nauwkeurig de frequentie/energie van het lichaam, waardoor het onderbewustzijn duidelijk aangeeft wat nodig is. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt. Wat NEI zo fijn maakt, is dat jij, met al jouw wijsheid het proces bepaald.


Hierdoor kun je echt bepalen wie jij wilt zijn!


NEI is een samengestelde methode van het beste uit de Oosterse en Westerse geneeswijzen en is gebaseerd op principes uit onder andere psychotherapie, acupunctuur, neurowetenschappen, bio-kinesiologie, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Integra en Touch For Health. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van affirmaties, visualisaties en ademhaling. Ook ondersteunende middelen vanuit de homeopathie en fytotherapie worden toegepast.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Contact

 

 
E-mailen
Bellen