Aangenaam,Ik ben Daisy, getrouwd en trotse moeder van 3 lieve kids.


In 2021 heb ik besloten om, naast mijn werk in de jeugdhulpverlening, een eigen praktijk te gaan starten. De naam van mijn praktijk werd mij al snel duidelijk:
Daisy betekent madeliefje en wat is er nu mooier dan een madeliefje, een van de eerste tekenen van het voorjaar. Alles ontwaakt en komt in bloei. Mijn naam past bij mij! Genieten, liefde en staan voor plezier en vreugde.

Ik heb jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening en heb dan ook vele scholingen op dit gebied mogen volgen. Systemisch en oplossingsgericht werken zijn hierbij voor mij fijne methodieken. In 2021 ben ik in aanraking gekomen met Neuro Emotionele Integratie therapie, kort gezegd NEI. Voor mij een prachtige aanvulling van mijn rugzak, aangezien het een liefdevolle, makkelijk toepasbare en zachte vorm van hulpverlening is. Door middel van NEI  ruimte creëren om te kunnen worden wie je echt wilt zijn, geeft mij veel voldoening. Ik vind het verbinding maken met mensen erg belangrijk. Samen op zoektocht naar wat past en het best aansluit bij jouw wensen.Ik werk hierbij altijd met een flinke dosis humor en plezier. Zoeken naar de mooie dingen in je leven, wat is er nou mooier om te doen. Zo kun je echt worden wie je wilt zijn!
Mijn kracht is om jou te begeleiden bij de zoektocht naar de beste versie van jezelf, zodat je door kan groeien naar wie je echt wil zijn!


 
E-mailen
Bellen